středa 4. října 2017

Halloween MakeUp Look | Halloween Lady (motýlí škraboška)

Ahoj,

s blížícím se Halloweenem jsem si i já připravila takový menší make-up tutoriál. Všude už se to hemží strašidelnými fotkami nejrůznějších make-upů, tak jsem si řekla, že by nebylo špatné se nalíčit trochu víc elegantněji a žensky.



Moje výsledné líčení berte jako inspiraci a nebojte se si s tím trochu pohrát - jak s tvarem, tak s barvami.

Patlala jsem se s tím asi hodinu a během té doby použila poměrně dost produktů od mých oblíbených značek - Trend It Up, Mary Kay, Avon, Make Up Revolution, Maybelline, Rimmel a NYX.

Doporučený postup

1) Začala jsem tím, že jsem si nakreslila požadovaný tvar škrabošky na obličej. Zvolila jsem motýlí křídla, ale vy samozřejmě můžete jiný.
2) Vyplnila jsem škrabošku šedým stínem a udělala si kolem očí silné černé linky, abych si vydefinovala, kde chci mít barvy, a aby byly výraznější.
3) Do záhybu oka jsem dala zelenou a na linky celou škálu barev. Tady se fantazii meze nekladou. Prostě použijte, co máte.
4) Nanesla jsem řasenku a přetřela jí bronzovými linkami.
5) Bronzovými linkami jsem si vykreslila obočí.
6) Ozdobila jsem škrabošku několika puntíky.
7) Výsledný look jsem okořenila výraznou rtěnkou.

rtěnka Rimmel odstín Retro Red, tekuté linky Avon, kajalová tužka Avon, tekuté černé linky NYX, zelené stíny Avon, maskara Mary Kay, Maybelline paletka The Nudes, rozjasňovač Rival de Loop Young
šedý stín Trend It Up, barevné trio stínů Mary Kay, čokoládová paletka Make Up Revolution
Halloween Lady - detailnější pohled
Když to stihnu, vrhnu se i na strašidelný make-up. Dejte mi vědět, jak se vám toto líčení líbí. Video tutoriál najdete na mém Musically, jsem tam jako @matulka13, na Instagramu @bellamoon94 nebo na nové FB stránce Radosti A Starosti By Bella.

Mějte se famfárově!
Vaše Bella

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Jsem zvědavá na vaše názory.

Populární příspěvky